AVANCE SAMIS AUKTORISERAD SPRÅKTJÄNST OCH FRISERSALONG

Stockholms län

Information

AVANCE SAMIS AUKTORISERAD SPRÅKTJÄNST OCH FRISERSALONG hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sigtuna som är den kommunen där AVANCE SAMIS AUKTORISERAD SPRÅKTJÄNST OCH FRISERSALONG finns. I Sigtuna så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. AVANCE SAMIS AUKTORISERAD SPRÅKTJÄNST OCH FRISERSALONG tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket AVANCE SAMIS AUKTORISERAD SPRÅKTJÄNST OCH FRISERSALONG har haft sedan 1999-01-01. AVANCE SAMIS AUKTORISERAD SPRÅKTJÄNST OCH FRISERSALONG har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till AVANCE SAMIS AUKTORISERAD SPRÅKTJÄNST OCH FRISERSALONG så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-7928048.

Sigtuna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

AVANCE SAMIS AUKTORISERAD SPRÅKTJÄNST OCH FRISERSALONG har idag 440324-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för AVANCE SAMIS AUKTORISERAD SPRÅKTJÄNST OCH FRISERSALONG

Tolk- och översättningverksamhet samt frisörverk- samhet

I AVANCE SAMIS AUKTORISERAD SPRÅKTJÄNST OCH FRISERSALONG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Teukmadji, Sami som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .