I K's Butiksservice

Stockholms län

Information

450922-XXXX är organisationsnummer för verksamheten I K's Butiksservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som I K's Butiksservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sigtuna som är den kommunen som I K's Butiksservice finns i.

I K's Butiksservice har varit registrerat sedan 1997-03-11 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för I K's Butiksservice så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

I K's Butiksservice är och det finns flera verksamheter i Sigtuna som också är .

Firmatecknare för I K's Butiksservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med I K's Butiksservice så kan ni göra det på telefon genom 010-6410279 eller genom brev på följande adress:

Demonstration av livsmedelssortiment.

Det finns olika personer som har en koppling med I K's Butiksservice och det är Karlsson, Inger Viola som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,