LINNÉAS K. SERVICE

Stockholms län

Information

LINNÉAS K. SERVICE hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sigtuna som är den kommunen där LINNÉAS K. SERVICE finns. I Sigtuna så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. LINNÉAS K. SERVICE tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket LINNÉAS K. SERVICE har haft sedan 2007-09-20. LINNÉAS K. SERVICE har funnits sedan och 2007-11-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till LINNÉAS K. SERVICE så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-59116923.

Sigtuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

LINNÉAS K. SERVICE har idag 460709-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för LINNÉAS K. SERVICE

Kontorsservice, redovisningsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I LINNÉAS K. SERVICE så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svedén Karlsson, Mona Gunnel Linnea som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .