Kimsta Islandshästar

Stockholms län

Information

490307-XXXX är organisationsnummer för bolaget Kimsta Islandshästar. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kimsta Islandshästar är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sigtuna som är den kommunen som Kimsta Islandshästar finns i.

Kimsta Islandshästar har varit registrerat sedan 1996-09-06 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kimsta Islandshästar så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Kimsta Islandshästar är och det finns flera bolag i Sigtuna som också är .

Firmatecknare för Kimsta Islandshästar är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kimsta Islandshästar så kan ni göra det på telefon genom 08-59144157 eller genom brev på följande adress:

Tur och lektionsridning på Islandshäst.

Det finns olika personer som har en koppling med Kimsta Islandshästar och det är Blockert Pettersson, Karin Annette som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,