Jan Åkesson Åkeri

Stockholms län

Information

Jan Åkesson Åkeri hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sigtuna som är den kommunen där Jan Åkesson Åkeri finns. I Sigtuna så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Jan Åkesson Åkeri tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Jan Åkesson Åkeri har haft sedan 2001-04-13. Jan Åkesson Åkeri har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Jan Åkesson Åkeri så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-59255410.

Sigtuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Jan Åkesson Åkeri har idag 490406-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Jan Åkesson Åkeri

Taxitrafik.

I Jan Åkesson Åkeri så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Åkesson, Jan Anders som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .