Marken Time Critical Express filial till Marken Ltd, England

Stockholms län

Information

I Sigtuna finns det ett Filial som heter Marken Time Critical Express filial till Marken Ltd, England. Det finns flera verksamheter som liknar Marken Time Critical Express filial till Marken Ltd, England i Stockholms län. Sigtuna är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Marken Time Critical Express filial till Marken Ltd, England är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-01-27 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1999-12-20 så har Marken Time Critical Express filial till Marken Ltd, England varit registrerat och sedan 2000-01-27 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Marken Time Critical Express filial till Marken Ltd, England och det finns fler verksamheter som är det i Sigtuna.

Vill man komma i kontakt med Marken Time Critical Express filial till Marken Ltd, England så kan man gör det genom att posta ett brev till Masking. 5, 195 60, Arlandastad. Vi ni istället prata med Marken Time Critical Express filial till Marken Ltd, England så kan ni göra det på 08-59441420.

Filialens verksamhet skall vara att bedriva express- och kurirverksamhet av extremt brådskande försändelser samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Craig, Bruce Timothy som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Mueller, Simon som är född och har titeln Vice VD,Bosatt utomlands inom EES, Tylestam, Anders Peter som är född och har titeln Delgivningsbar person,Bosatt utomlands inom EES, Hjalmarsson, Bo Egon som är född 1960 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -Craig, Bruce Timothy -Mueller, Simon .

Marken Time Critical Express filial till Marken Ltd, England har 516402-8440 som sitt organisationsnummer.