National Electrical Carbon B.V. Holland filial

Stockholms län

Information

Filial finns det flera av i Sigtuna och National Electrical Carbon B.V. Holland filial är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och National Electrical Carbon B.V. Holland filial är ett av dem. Statusen för National Electrical Carbon B.V. Holland filial är att Bolaget är aktivt.

National Electrical Carbon B.V. Holland filial är ett Filial och skapades 2004-01-09. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Sigtuna där företaget finns i jobbar för att företag som National Electrical Carbon B.V. Holland filial ska trivas.

National Electrical Carbon B.V. Holland filial är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-02-26. I Sigtuna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Filialen skall bedriva tillverkning och försäljning av elborstar och grafitrelaterade produkter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att National Electrical Carbon B.V. Holland filial är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-02-05.

Idag är National Electrical Carbon B.V. Holland filial och det finns flera företag som är det idag i Sigtuna.

Vill man komma i kontakt med National Electrical Carbon B.V. Holland filial så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 018-4776707.

Firman tecknas var för sig av -De Vent-Schaafsma, Geertruide Alida Maria -Heuwekemeijer, Jacob Johannes Martinus.

De som är på något sätt har med National Electrical Carbon B.V. Holland filial är Heuwekemeijer, Jacob Johannes Martinus som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, De Vent-Schaafsma, Geertruide Alida Maria som är född och har titeln Vice VD,Bosatt utomlands inom EES, Westlund, Roger Birger som är född och har titeln Delgivningsbar person,Bosatt utomlands inom EES, Skeppstedt, Sven Anders Christer som är född 1948 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

National Electrical Carbon B.V. Holland filial har 516403-4604 som sitt organisationsnummer.