Miljö Transport Sigtuna

Stockholms län

Information

Miljö Transport Sigtuna är ett av många verksamheter som finns i Sigtuna. Det är nämligen den kommunen som Miljö Transport Sigtuna finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Miljö Transport Sigtuna är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-03-15.

Miljö Transport Sigtuna som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2007-03-14. Men sedan 2007-03-15 så har Miljö Transport Sigtuna varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Miljö Transport Sigtuna så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6762686.

Sigtuna arbetar för att verksamheter som Miljö Transport Sigtuna ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Miljö Transport Sigtuna. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Godstransporter åt speditionsföretag samt lagerterminaler i StorStockholm Mälardalen. Chaufförsuthyrning buss och lastbil. Musikunderhållning.

Firmatecknare för Miljö Transport Sigtuna är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Miljö Transport Sigtuna och det är följande personer, Johansson, Lars Tore som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Miljö Transport Sigtuna är 520310-XXXX.