Socionomkonsult Maria Mistander

Stockholms län

Information

I Sigtuna finns det ett Enskild firma som heter Socionomkonsult Maria Mistander. Det finns flera företag som liknar Socionomkonsult Maria Mistander i Stockholms län. Sigtuna är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Socionomkonsult Maria Mistander är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-12-15 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2004-01-19 så har Socionomkonsult Maria Mistander varit registrerat och sedan 2006-05-25 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Socionomkonsult Maria Mistander och det finns fler företag som är det i Sigtuna.

Vill man komma i kontakt med Socionomkonsult Maria Mistander så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Socionomkonsult Maria Mistander så kan ni göra det på 076-2438406.

Socialt arbete: - att utreda familjers behov enligt nätverksmetoden - att utreda familjers behov enligt traditionalla metoder - att på uppdrag av kommuner och enskilda utreda familjers behov av stöd och insatser - att sammanställa insamlat material i en utredning - familjesamtal - ensiklda stödsamtal - vårdnadsutredningar - hålla seminarier i socialt arbete - handledning - krisbearbetning.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Mistander, Carina Maria Elisabeth som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Socionomkonsult Maria Mistander har 551016-XXXX som sitt organisationsnummer.