Sigtunaarkitekter Aktiebolag

Stockholms län

Information

Sigtunaarkitekter Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sigtuna som är den kommunen där Sigtunaarkitekter Aktiebolag finns. I Sigtuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sigtunaarkitekter Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Sigtunaarkitekter Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Sigtunaarkitekter Aktiebolag har funnits sedan och 1970-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Sigtunaarkitekter Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Herrhagsv. 17, 193 31, Sigtuna men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-59255544.

Sigtuna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Sigtunaarkitekter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Sigtunaarkitekter Aktiebolag har idag 556021-1632 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Sigtunaarkitekter Aktiebolag

Bolaget skall bedriva arkitektrörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Sigtunaarkitekter Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jerström, Bengt-Olof som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Jerström, Doris Isabella som är född 1937 och har titeln Suppleant, Westerlund, Karin Ulrika Elisabeth som är född 1967 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .