Rosersbergs Byggnads Aktiebolag

Stockholms län

Information

556087-7630 är organisationsnummer för verksamheten Rosersbergs Byggnads Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rosersbergs Byggnads Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sigtuna som är den kommunen som Rosersbergs Byggnads Aktiebolag finns i.

Rosersbergs Byggnads Aktiebolag har varit registrerat sedan 1963-05-30 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rosersbergs Byggnads Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1977-01-01.

Rosersbergs Byggnads Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sigtuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Rosersbergs Byggnads Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Smeds, Anders Jan-Olof -Smeds, Edvin Sten Michael -Smeds, Gunnar Karl Tommy -Smeds, Gunnar Karl-Erik -Smeds, Karin Vivan -Smeds, Per Anders

Vill ni komma i kontakt med Rosersbergs Byggnads Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-59038205 eller genom brev på följande adress:
Ekeby Kvarn, 195 96, Rosersberg

Bolaget skall bedriva byggverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rosersbergs Byggnads Aktiebolag och det är Smeds, Karin Vivan som är född 1951 och har titeln Extern firmatecknare, Smeds, Gunnar Karl-Erik som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Smeds, Anders Jan-Olof som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Smeds, Edvin Sten Michael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Smeds, Gunnar Karl Tommy som är född 1972 och har titeln Suppleant, Smeds, Per Anders som är född 1972 och har titeln SuppleantFeiff, Percy Rudolf som är född 1948 och har titeln Revisor, Feiff Företagsrevision i Uppsala Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,