Gate Gourmet Sweden AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sigtuna och Gate Gourmet Sweden AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Gate Gourmet Sweden AB är ett av dem. Statusen för Gate Gourmet Sweden AB är att Bolaget är aktivt.

Gate Gourmet Sweden AB är ett Aktiebolag och skapades 1963-11-20. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Sigtuna där företaget finns i jobbar för att företag som Gate Gourmet Sweden AB ska trivas.

Gate Gourmet Sweden AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sigtuna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva handel med matvaror och andra förnödenheter, huvudsakligen avsedda för tillgodoseende av luftfartens behov samt idka annan därmed förenlig verksamheten.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gate Gourmet Sweden AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-02-16.

Idag är Gate Gourmet Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sigtuna.

Vill man komma i kontakt med Gate Gourmet Sweden AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-50577200.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Asplund, Olov Benny -Larsson, Carina Elisabeth -Marohn, Christian -Nyholm Jacobsen, Amanda.

De som är på något sätt har med Gate Gourmet Sweden AB är Asplund, Olov Benny som är född 1955 och har titeln Extern firmatecknare, Larsson, Carina Elisabeth som är född 1959 och har titeln Extern firmatecknare, Marohn, Christian som är född 1971 och har titeln Extern firmatecknare, Op de Beeck, Philippe som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Boman, Åsa Eva-Britt som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Hall, Bengt-Inge som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantNyholm Jacobsen, Amanda som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Steyn, Jacques Odendaal som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Borg, Göthe Michael som är född 1957 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantMivell, Pär Thomas Ingvar som är född 1961 och har titeln RevisorLindén, Hans Erik Wilhelm som är född 1948 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Gate Gourmet Sweden AB har 556090-0671 som sitt organisationsnummer.