Vico Kemisk Tekniska Fabrik Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Sigtuna finns det ett Aktiebolag som heter Vico Kemisk Tekniska Fabrik Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Vico Kemisk Tekniska Fabrik Aktiebolag i Stockholms län. Sigtuna är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Vico Kemisk Tekniska Fabrik Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1969-01-28 så har Vico Kemisk Tekniska Fabrik Aktiebolag varit registrerat och sedan 1980-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Vico Kemisk Tekniska Fabrik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Sigtuna.

Vill man komma i kontakt med Vico Kemisk Tekniska Fabrik Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Porfyrv. 1, 193 41, Sigtuna. Vi ni istället prata med Vico Kemisk Tekniska Fabrik Aktiebolag så kan ni göra det på 08-59259100.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av kemisk- tekniska artiklar och återvinningsanläggningar samt utöva därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även arbeta med förmedling, försäljning samt renovering av pumpar, ventiler, rör, elmotorer samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även arbeta med nätverksuppbyggnad mellan företag, kommuner och processindustrier.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Tiedemann, Ernst Pontus som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkerström, Peter Arne som är född 1966 och har titeln Suppleant, Fjelner, Sven Håkan Daniel som är född 1961 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Vico Kemisk Tekniska Fabrik Aktiebolag har 556123-0326 som sitt organisationsnummer.