Tre Well Förvaltning AB

Stockholms län

Information

Tre Well Förvaltning AB är ett av många bolag som finns i Sigtuna. Det är nämligen den kommunen som Tre Well Förvaltning AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Tre Well Förvaltning AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Tre Well Förvaltning AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1969-06-18. Men sedan 1980-01-01 så har Tre Well Förvaltning AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Generatorg. 1, 195 60, Arlandastad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tre Well Förvaltning AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-59451030.

Sigtuna arbetar för att bolag som Tre Well Förvaltning AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Tre Well Förvaltning AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att genom egen produktion eller genom förvaltning av dotterbolag tillverka och försälja emballage samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Tre Well Förvaltning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Arnborg, Kathryn Carin.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tre Well Förvaltning AB och det är följande personer, Arnborg, Bengt Torkel som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Arnborg, Kathryn Carin som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Arnborg, Max Robert Torkelsson som är född 1982 och har titeln Suppleant, Arnborg, Suzanne Carin Torkelsdotter som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Olsson, Dag Jonas som är född 1961 och har titeln Revisor, R3 Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Tre Well Förvaltning AB är 556126-9092.