CHAAM HOUSE Th AB

Stockholms län

Information

CHAAM HOUSE Th AB är ett av många företag som finns i Sigtuna. Det är nämligen den kommunen som CHAAM HOUSE Th AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

CHAAM HOUSE Th AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

CHAAM HOUSE Th AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1970-01-19. Men sedan 1974-01-01 så har CHAAM HOUSE Th AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kungsv. 34, 195 70, Rosersberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på CHAAM HOUSE Th AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-59035535.

Sigtuna arbetar för att företag som CHAAM HOUSE Th AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för CHAAM HOUSE Th AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom byggnadsindustri- sektorn, konsultverksamhet inom företagsledning, fastighetsförvaltning och idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för CHAAM HOUSE Th AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 1 ledamot och 1 suppleant..

Det finns idag lite personer som är kopplade till CHAAM HOUSE Th AB och det är följande personer, Hedman, Jan som är född 1968 och har titeln Suppleant, Bucht, Johan Ole som är född 1948 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för CHAAM HOUSE Th AB är 556132-2925.