Erikssunds-Tvätten Aktiebolag

Stockholms län

Information

Erikssunds-Tvätten Aktiebolag är ett bolag som finns i Sigtuna. I Erikssunds-Tvätten Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Björn Thomas som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Mats Johan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson Egemalm, Siv Kristina som är född 1951 och har titeln Suppleant, Bredberg, Hans Ingvar som är född 1954 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Erikssunds-Tvätten Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Erikssunds-Tvätten Aktiebolag på telefon 08-59253015.

Bolaget skall driva tvättinrättning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Erikssunds-Tvätten Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Erikssunds-Tvätten Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Sigtuna arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Erikssunds-Tvätten Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Erikssunds-Tvätten Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1970-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Erikssunds-Tvätten Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Erikssunds-Tvätten Aktiebolag har 556136-1329 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.