Knut Jönson Förvaltnings Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva rådgivande verksamhet inom byggnadsindustrin, idka köp och försäljning av fast egendom, förvaltning av lös och fast egendom samt bedriva kopieringsverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Knut Jönson Förvaltnings Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sigtuna så är Knut Jönson Förvaltnings Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sigtuna arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sigtuna och i Stockholms län. Redan 1970-06-03 så skapades Knut Jönson Förvaltnings Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Knut Jönson Förvaltnings Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Knut Jönson Förvaltnings Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556136-3119 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sigtuna.

Just nu är Knut Jönson Förvaltnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Knut Jönson Förvaltnings Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-352625 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Knut Jönson Förvaltnings Aktiebolag är Jönsson, Lars Torbjörn som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Knut Torbjörn som är född 1930 och har titeln Suppleant, Spinnars, Erik Ola som är född 1954 och har titeln Revisor, Larsson, Ivan Mikael som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .