Nattproduktion Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Sigtuna finns det ett Aktiebolag som heter Nattproduktion Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Nattproduktion Aktiebolag i Stockholms län. Sigtuna är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Nattproduktion Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan -0001-11-30 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1972-04-04 så har Nattproduktion Aktiebolag varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Nattproduktion Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Sigtuna.

Vill man komma i kontakt med Nattproduktion Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Lunda Gård, 195 92, Märsta. Vi ni istället prata med Nattproduktion Aktiebolag så kan ni göra det på 08-59252200.

Bolaget skall utöva artistverksamhet, ljusdesign- och teaterdekorverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Häggbom, Nils Åke som är född 1942 och har titeln VD, Häggbom, Nils Åke som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Häggbom Dellert, Kjerstin som är född 1925 och har titeln Ordinarie ledamot, Dellert Bergh, Thomas Knutson som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Holm, Arne Tommy som är född 1949 och har titeln Revisor, Tommy Holm Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Häggbom Dellert, Kjerstin -Häggbom, Nils Åke .

Nattproduktion Aktiebolag har 556161-9981 som sitt organisationsnummer.