Arlanda Auto-Center, Matz Larsson Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sigtuna och Arlanda Auto-Center, Matz Larsson Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Arlanda Auto-Center, Matz Larsson Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Arlanda Auto-Center, Matz Larsson Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Arlanda Auto-Center, Matz Larsson Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1972-07-17. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Sigtuna där bolaget finns i jobbar för att bolag som Arlanda Auto-Center, Matz Larsson Aktiebolag ska trivas.

Arlanda Auto-Center, Matz Larsson Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sigtuna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva detaljistförsäljning av drivmedel, bilar samt därmed förenad verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Arlanda Auto-Center, Matz Larsson Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1972-01-01.

Idag är Arlanda Auto-Center, Matz Larsson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sigtuna.

Vill man komma i kontakt med Arlanda Auto-Center, Matz Larsson Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-59360020.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Arlanda Auto-Center, Matz Larsson Aktiebolag är Larsson, Matz Olof som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Hanna Madeleine som är född 1937 och har titeln Suppleant, Sjölund, Hans-Åke Peter som är född 1948 och har titeln Revisor, HANS SJÖLUND REVISIONSBYRÅ som är född och har titeln Revisor, .

Arlanda Auto-Center, Matz Larsson Aktiebolag har 556167-0133 som sitt organisationsnummer.