Skepptuna Fastigheter AB

Stockholms län

Information

Skepptuna Fastigheter AB är ett av många verksamheter som finns i Sigtuna. Det är nämligen den kommunen som Skepptuna Fastigheter AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Skepptuna Fastigheter AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Skepptuna Fastigheter AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1972-09-07. Men sedan 1972-01-01 så har Skepptuna Fastigheter AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Skepptuna, 195 93, Märsta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Skepptuna Fastigheter AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-59142260.

Sigtuna arbetar för att verksamheter som Skepptuna Fastigheter AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Skepptuna Fastigheter AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Skepptuna Fastigheter AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Raschke, Helen Anette -Raschke, Stefan -Raschke, Sören.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Skepptuna Fastigheter AB och det är följande personer, Raschke, Sören som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Raschke, Helen Anette som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Raschke, Stefan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Berngård, Anna Maria som är född 1965 och har titeln Suppleant, Vik, Bo Sören som är född 1964 och har titeln Revisor, Elbra, Siv Katrine som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant.Kleberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Skepptuna Fastigheter AB är 556168-9737.