J.A.N. Kvalitetsanläggningar AB

Stockholms län

Information

J.A.N. Kvalitetsanläggningar AB är ett bolag som finns i Sigtuna. I J.A.N. Kvalitetsanläggningar AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jansson, Erik Wilhelm Andreas som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Höglund, Nicklas Lars Johan som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Höglund, Lars Leo Valdemar som är född 1940 och har titeln Suppleant, Wallerström, Hans Olof Emanuel som är född 1961 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med J.A.N. Kvalitetsanläggningar AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå J.A.N. Kvalitetsanläggningar AB på telefon 08-59250910.

Bolaget ska bedriva mark- och anläggningsarbeten samt konsultverksamhet inom samma områden samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är J.A.N. Kvalitetsanläggningar AB av bolagstypen Aktiebolag.

J.A.N. Kvalitetsanläggningar AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Sigtuna arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

J.A.N. Kvalitetsanläggningar AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och J.A.N. Kvalitetsanläggningar AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1978-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för J.A.N. Kvalitetsanläggningar AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

J.A.N. Kvalitetsanläggningar AB har 556200-2021 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.