Sigtuna Återvinning Aktiebolag

Stockholms län

Information

Sigtuna Återvinning Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Sigtuna. Det är nämligen den kommunen som Sigtuna Återvinning Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Sigtuna Återvinning Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Sigtuna Återvinning Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1979-10-01. Men sedan 1994-01-01 så har Sigtuna Återvinning Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hammarbacken 4 A, 191 49, Sollentuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sigtuna Återvinning Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-59126000.

Sigtuna arbetar för att verksamheter som Sigtuna Återvinning Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sigtuna Återvinning Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall mottaga, sortera, deponera, behandla och återvinna avfall samt att uppföra, förvärva eller arrendera och förvalta för verksamheten erforderliga byggnader och fastigheter.

Firmatecknare för Sigtuna Återvinning Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sigtuna Återvinning Aktiebolag och det är följande personer, Sandell, Bengt Karl Oskar som är född 1957 och har titeln VD, Sandell, Bengt Karl Oskar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Dalaryd Sellberg, Ingrid Gunilla som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bartholf, Per Erik Arvid som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Gun Elisabet som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergander, Lars Göran Rune som är född 1950 och har titeln Suppleant.Johansson, Bernt Sigvard som är född 1935 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Wallén, Lars Olof som är född 1966 och har titeln Revisor.Stjernström, Alf Kenneth som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant.Nilsson, Lars-Gunnar som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor.Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Sigtuna Återvinning Aktiebolag är 556201-3903.