Rium Medical Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Sigtuna finns det ett Aktiebolag som heter Rium Medical Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Rium Medical Aktiebolag i Stockholms län. Sigtuna är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Rium Medical Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1982-10-01 så har Rium Medical Aktiebolag varit registrerat och sedan 1982-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Rium Medical Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Sigtuna.

Vill man komma i kontakt med Rium Medical Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Losta Näsby, 195 92, Märsta. Vi ni istället prata med Rium Medical Aktiebolag så kan ni göra det på 08-59086705.

Bolaget skall bedriva försäljning och service av medicinsk utrustning samt utföra konsultuppdrag inom nämnda områden samt bedriva köp och försäljning av lös och fast egendom och idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Rium, Stein Bertil som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Ingmarsdotter, Lena Birgitta som är född 1955 och har titeln Suppleant, Kockum, Louise Agnes Margaretha som är född 1964 och har titeln Revisor, Kockum & Kockum Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Rium Medical Aktiebolag har 556220-6077 som sitt organisationsnummer.