Exceed Aktiebolag

Stockholms län

Information

556238-6044 är organisationsnummer för företaget Exceed Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Exceed Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sigtuna som är den kommunen som Exceed Aktiebolag finns i.

Exceed Aktiebolag har varit registrerat sedan 1984-02-16 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Exceed Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Exceed Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sigtuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Exceed Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Exceed Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 031-429800 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva speditions- och transportverksamhet, leasing inom företrädesvis fordons-, speditions- och transport- branschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Exceed Aktiebolag och det är Nevhagen, Ulf Peter Kristian som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Henry de Villeneuve, Geoffroy B. C. J. som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Nilsson, Pär Håkan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Vallenthin, Arne Peter som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Frid, Bror Gunnar som är född 1957 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorGöransson, Fredrik Olof Ingvar som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor,