Odensala Bilskrot Aktiebolag

Stockholms län

Information

Odensala Bilskrot Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sigtuna som är den kommunen där Odensala Bilskrot Aktiebolag finns. I Sigtuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Odensala Bilskrot Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Odensala Bilskrot Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Odensala Bilskrot Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Odensala Bilskrot Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Rickeby, 195 92, Märsta men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-59148017.

Sigtuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Odensala Bilskrot Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Odensala Bilskrot Aktiebolag har idag 556239-9799 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Odensala Bilskrot Aktiebolag

Bolaget skall bedriva bildemontering och försäljning av begagnade bilar samt därmed förenlig verksamhet.

I Odensala Bilskrot Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Juhlin, Karl Thomas som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Juhlin, Sonja Birgitta som är född 1934 och har titeln Suppleant, Eklöf, Lars Mattias som är född 1971 och har titeln Revisor, Hammar, Per Gustaf som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .