Sten Gerdt AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsultativ verksamhet avseende administrativ projektledning, konstruktion och utveckling av programvara för rationalisering, styrning och förenkling av produktionsprocesser inom industrin, försäljning av programvara och datorutrustning, samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall handla med hästar, uppfödning av hästar, uppstallning av hästar, utbildning av hästar inom hoppning, dressyr och fälttävlan samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall vidare bedriva handel med häst- och hundsportutrustning, lagning och tvätt av utrustning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sten Gerdt AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sigtuna så är Sten Gerdt AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sigtuna arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sigtuna och i Stockholms län. Redan 1984-09-25 så skapades Sten Gerdt AB och bolaget är har F-skattsedel Sten Gerdt AB har haft det sedan 1998-01-01.

Sten Gerdt AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556248-2173 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sigtuna.

Just nu är Sten Gerdt AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Sten Gerdt AB så går det att nå dem via telefon på 08-58358847 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sten Gerdt AB är Gerdt, Sten Erik som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Gerdt, Eva Marie Birgitta som är född 1963 och har titeln Suppleant, Lilja, Jan Birger som är född 1966 och har titeln Revisor, focus revision ab som är född och har titeln Revisor, .