Hallströms Taxi Aktiebolag

Stockholms län

Information

Hallströms Taxi Aktiebolag är en verksamhet som finns i Sigtuna. I Hallströms Taxi Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hedegran, Lars Olof Ragnar som är född 1948 och har titeln VD, Pettersson, Göran Elof som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedegran, Lars Olof Ragnar som är född 1948 och har titeln Suppleant, Westin, Ulf som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hallströms Taxi Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Hallströms Taxi Aktiebolag på telefon 08-59140821.

Bolaget skall bedriva taxirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hallströms Taxi Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Hallströms Taxi Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Sigtuna arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Hallströms Taxi Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Hallströms Taxi Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hallströms Taxi Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Hallströms Taxi Aktiebolag har 556267-8457 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.