B Viklund BeVe Methalproducts Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning, försäljning och reparation av metall- och smidesprodukter samt konsultverksamhet inom väg- och vattenbyggnadsteknik jämte därmed förenliga verksamheter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för B Viklund BeVe Methalproducts Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sigtuna så är B Viklund BeVe Methalproducts Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sigtuna arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sigtuna och i Stockholms län. Redan 1986-02-25 så skapades B Viklund BeVe Methalproducts Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556272-5696 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sigtuna.

Just nu är B Viklund BeVe Methalproducts Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med B Viklund BeVe Methalproducts Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-59128650 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn Firman tecknas två i förening av -externa firmatecknarna

Följande personer är på något sätt aktiva inom B Viklund BeVe Methalproducts Aktiebolag är Ahola, Anne Maria som är född 1976 och har titeln Extern firmatecknare, Kull, Anna Margareta som är född 1948 och har titeln Extern firmatecknare, Mild, Catrine Eva Maria som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Malmborg, Leif Gustaf som är född 1943 och har titeln Likvidator, Lindqvist, Kent Georg Watthier som är född 1949 och har titeln Revisor, Bredberg, Hans Ingvar som är född 1954 och har titeln RevisorssuppleantFinnhammars Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .