Leif Hermansson Nöjeskonsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

Leif Hermansson Nöjeskonsult Aktiebolag är ett bolag som finns i Sigtuna. I Leif Hermansson Nöjeskonsult Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hermansson, Leif David som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Hermansson, Elsy Anita Elisabet som är född 1950 och har titeln Suppleant, Krafft, Alf Börje som är född 1966 och har titeln Revisor, Add & Subtract Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Leif Hermansson Nöjeskonsult Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Leif Hermansson Nöjeskonsult Aktiebolag på telefon 08-59259056.

Bolaget skall bedriva konsult och PR-verksamhet inom reklam och nöjesbranschen samt äga och förvalta fast och lös egendom såsom fastigheter och värdepapper och idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Leif Hermansson Nöjeskonsult Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Leif Hermansson Nöjeskonsult Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Sigtuna arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Leif Hermansson Nöjeskonsult Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Leif Hermansson Nöjeskonsult Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Leif Hermansson Nöjeskonsult Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Leif Hermansson Nöjeskonsult Aktiebolag har 556288-2521 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.