Storepro-Watersupport-Purewater AB

Stockholms län

Information

Storepro-Watersupport-Purewater AB är ett av många verksamheter som finns i Sigtuna. Det är nämligen den kommunen som Storepro-Watersupport-Purewater AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Storepro-Watersupport-Purewater AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Storepro-Watersupport-Purewater AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1987-01-28. Men sedan 1987-01-01 så har Storepro-Watersupport-Purewater AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Brunnsbacken 18, 193 32, Sigtuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Storepro-Watersupport-Purewater AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-59149045.

Sigtuna arbetar för att verksamheter som Storepro-Watersupport-Purewater AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Storepro-Watersupport-Purewater AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att sälja och supporta produkter till butiker, kontor, egna företagare, vattenreningsutrustning och butiksutrustning samt manufaktur.

Firmatecknare för Storepro-Watersupport-Purewater AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Storepro-Watersupport-Purewater AB och det är följande personer, Pettersson, Jan Erik som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Lillewarg, Jan David Gunnar som är född 1969 och har titeln Suppleant, Ågren, Karl Anders som är född 1951 och har titeln Revisor, Anders Ågren Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Storepro-Watersupport-Purewater AB är 556288-7629.