Fyrväpplingen-Sportfiske AB

Stockholms län

Information

Fyrväpplingen-Sportfiske AB är ett av många bolag som finns i Sigtuna. Det är nämligen den kommunen som Fyrväpplingen-Sportfiske AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Fyrväpplingen-Sportfiske AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Fyrväpplingen-Sportfiske AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1987-02-05. Men sedan 1987-01-01 så har Fyrväpplingen-Sportfiske AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Fyrväpplingen, 740 12, Knutby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fyrväpplingen-Sportfiske AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0174-60042.

Sigtuna arbetar för att bolag som Fyrväpplingen-Sportfiske AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fyrväpplingen-Sportfiske AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall Förvalta Fyrväpplingens sportfiskecamp. Bediva utvecklingsarbete inom fiske- och vattenvård, vattenbruk och jakt- och fiskevård. Bedriva konsultverksamhet inom ovanstående områden.

Firmatecknare för Fyrväpplingen-Sportfiske AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Klementsson, Göran Fritz Bertil.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fyrväpplingen-Sportfiske AB och det är följande personer, Klementsson, Göran Fritz Bertil som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Löfgren, Lars Göran som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Bernt Gunnar som är född 1943 och har titeln Suppleant, Daniels, Karl Håkan som är född 1951 och har titeln Revisor, Håkan Daniels AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Fyrväpplingen-Sportfiske AB är 556292-0222.