Sigtuna Radio & TV Aktiebolag

Stockholms län

Information

556297-5218 är organisationsnummer för företaget Sigtuna Radio & TV Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sigtuna Radio & TV Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sigtuna som är den kommunen som Sigtuna Radio & TV Aktiebolag finns i.

Sigtuna Radio & TV Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-05-07 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sigtuna Radio & TV Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Sigtuna Radio & TV Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sigtuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sigtuna Radio & TV Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Sigtuna Radio & TV Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-59254086 eller genom brev på följande adress:
Skråmsta 16, 193 91, Sigtuna

Bolaget skall bedriva försäljning och service av radio-, TV och liknande elektronisk apparatur, samt fotoutrustning och datorer, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sigtuna Radio & TV Aktiebolag och det är Andersson, Ingemar Bo Per-Olof som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Thisner, Christine som är född 1959 och har titeln Suppleant, Sundstrand, Hans Göran som är född 1956 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,