Nordkvist & Campbell:s Teknik Aktiebolag

Stockholms län

Information

556309-0728 är organisationsnummer för bolaget Nordkvist & Campbell:s Teknik Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nordkvist & Campbell:s Teknik Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sigtuna som är den kommunen som Nordkvist & Campbell:s Teknik Aktiebolag finns i.

Nordkvist & Campbell:s Teknik Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-11-19 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nordkvist & Campbell:s Teknik Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Nordkvist & Campbell:s Teknik Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sigtuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nordkvist & Campbell:s Teknik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Nordkvist & Campbell:s Teknik Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-59143705 eller genom brev på följande adress:
Odensala Berga, 195 92, Märsta

Bolaget skall bedriva försäljning, tillverkning och montering av elektromekanisk utrustning inom Data-, Radio- och TV-branschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nordkvist & Campbell:s Teknik Aktiebolag och det är Nordqvist, Ulf Tommy som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordkvist, Margaretha som är född 1940 och har titeln Suppleant, Ericsson, Lars Ingvar som är född 1932 och har titeln Revisor,