G. Blomqvist Montage Aktiebolag

Stockholms län

Information

G. Blomqvist Montage Aktiebolag är ett företag som finns i Sigtuna. I G. Blomqvist Montage Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Blomqvist, Göran Gunnar som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomqvist, Margareta Christina som är född 1941 och har titeln Suppleant, Jönsson, Barbro Margareta som är född 1954 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med G. Blomqvist Montage Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå G. Blomqvist Montage Aktiebolag på telefon 08-59112804.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Idag är G. Blomqvist Montage Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

G. Blomqvist Montage Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Sigtuna arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

G. Blomqvist Montage Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och G. Blomqvist Montage Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för G. Blomqvist Montage Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

G. Blomqvist Montage Aktiebolag har 556310-4461 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.