Arlanda VVS-Konstruktioner Aktiebolag

Stockholms län

Information

556315-0142 är organisationsnummer för bolaget Arlanda VVS-Konstruktioner Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Arlanda VVS-Konstruktioner Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sigtuna som är den kommunen som Arlanda VVS-Konstruktioner Aktiebolag finns i.

Arlanda VVS-Konstruktioner Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-04-11 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Arlanda VVS-Konstruktioner Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Arlanda VVS-Konstruktioner Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sigtuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Arlanda VVS-Konstruktioner Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Eva May-Britt -Nilsson, Rolf Elon

Vill ni komma i kontakt med Arlanda VVS-Konstruktioner Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-59115010 eller genom brev på följande adress:
Travarbacken, 195 92, Märsta

Bolaget skall idka konsultativ verksamhet inom värme-, ventilations- och sanitetstekniska branscherna ävensom inom vatten och avloppsbranscherna ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Arlanda VVS-Konstruktioner Aktiebolag och det är Nilsson, Rolf Elon som är född 1937 och har titeln VD, Nilsson, Rolf Elon som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Eva May-Britt som är född 1939 och har titeln Suppleant, Spinnars, Erik Ola som är född 1954 och har titeln Revisor, Morin, Carl-Erik som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor