Häggkvist Tak och fasadmontering Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva plåtslageri samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Häggkvist Tak och fasadmontering Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sigtuna så är Häggkvist Tak och fasadmontering Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sigtuna arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sigtuna och i Stockholms län. Redan 1988-01-14 så skapades Häggkvist Tak och fasadmontering Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Häggkvist Tak och fasadmontering Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Häggkvist Tak och fasadmontering Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556315-4185 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sigtuna.

Just nu är Häggkvist Tak och fasadmontering Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Häggkvist Tak och fasadmontering Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 010-2270325 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Häggkvist Tak och fasadmontering Aktiebolag är Häggqvist, Lars Arne som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Romedahl, Catarina Linnéa-Marie som är född 1967 och har titeln Suppleant, Brandstam, Arne Mikael som är född 1963 och har titeln Revisor, Brandstams Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .