Connection S.A. Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva design, export och import, grossist- och detaljförsäljning av kläder, smycken och acessoarer, ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva handel med värdepapper samt äga och förvalta fastigheter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Connection S.A. Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sigtuna så är Connection S.A. Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sigtuna arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sigtuna och i Stockholms län. Redan 1988-05-17 så skapades Connection S.A. Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Connection S.A. Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Connection S.A. Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556324-2584 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sigtuna.

Just nu är Connection S.A. Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Connection S.A. Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-59121060 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Connection S.A. Aktiebolag är Alibhai, Zulfikar Mohamed som är född 1953 och har titeln VD, Alibhai, Zulfikar Mohamed som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Kautto, Anja Kyllikki som är född 1949 och har titeln Suppleant, Olsson, Sven Peter som är född 1949 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor, .