Affärspartner Nord Aktiebolag

Stockholms län

Information

556327-5816 är organisationsnummer för verksamheten Affärspartner Nord Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Affärspartner Nord Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sigtuna som är den kommunen som Affärspartner Nord Aktiebolag finns i.

Affärspartner Nord Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-08-09 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-05-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Affärspartner Nord Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Affärspartner Nord Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sigtuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Affärspartner Nord Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Ocklind Larsson, Daga Ulrika E Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Affärspartner Nord Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-54061531 eller genom brev på följande adress:
Kärrv. 16, 193 32, Sigtuna

Bolaget skall äga och förvalta värdepapper jämte därmed likartad lös egendom, idka konsultverksamhet inom ekonomi och organisation samt äga och förvalta fast egendom ävensom driva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Affärspartner Nord Aktiebolag och det är Ocklind Larsson, Daga Ulrika E som är född 1939 och har titeln VD, Ocklind Larsson, Daga Ulrika E som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson Lithén, Åsa Katarina E som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Anna Christina Ulrika som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Ocklind, Karin Maria som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson Ocklind, Sophia Ulrika som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EESWicander, Lars Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor,