Wallstanäs Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sigtuna och Wallstanäs Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Wallstanäs Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Wallstanäs Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Wallstanäs Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-08-16. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Sigtuna där bolaget finns i jobbar för att bolag som Wallstanäs Aktiebolag ska trivas.

Wallstanäs Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sigtuna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva jordbruk med animalieprodukter samt bedriva handel med och förvaltning av fastigheter samt handel med värdepapper.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Wallstanäs Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Wallstanäs Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sigtuna.

Vill man komma i kontakt med Wallstanäs Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-59035087.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Rinman, Carl Curt Algot -Rinman, Christian Carl Curt Richard.

De som är på något sätt har med Wallstanäs Aktiebolag är Rinman, Carl Curt Algot som är född 1937 och har titeln VD, Rinman, Carl Curt Algot som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Rinman, Christian Carl Curt Richard som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Rinman Pervan, Charlotte Elisabeth M som är född 1968 och har titeln Suppleant, Wessman Rinman, Eva Christine som är född 1943 och har titeln Suppleant, Pettersson, Hans Bertil som är född 1945 och har titeln RevisorLR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Wallstanäs Aktiebolag har 556366-9182 som sitt organisationsnummer.