Aurea El Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aurea El Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Sigtuna. Det är nämligen den kommunen som Aurea El Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Aurea El Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Aurea El Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1989-10-03. Men sedan 1990-01-01 så har Aurea El Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Bollstav. 23, 122 41, Enskede. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aurea El Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-54672216.

Sigtuna arbetar för att verksamheter som Aurea El Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aurea El Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva inköp, försäljning och installation av svag- och starkströmsartiklar samt idka därmed jämförlig verksamhet.

Firmatecknare för Aurea El Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Blåder, Gunde Egon Tommy -Hellström, Bo Stefan -Karlsson, Peter Georg -Mellin, Björn Michael Aje Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aurea El Aktiebolag och det är följande personer, Mellin, Björn Michael Aje som är född 1959 och har titeln VD, Karlsson, Peter Georg som är född 1968 och har titeln Vice VD, Mellin, Björn Michael Aje som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Peter Georg som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Blåder, Gunde Egon Tommy som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hellström, Bo Stefan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot.Pettersson, Marie Elisabeth som är född 1963 och har titeln Suppleant, Kraft, Anna Maria som är född 1968 och har titeln Revisor, Huddinge Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Aurea El Aktiebolag är 556372-1454.