GJS Maskintjänst AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva service av biltvättanläggningar, försäljning av reservdelar och kemikalier till dylika anläggningar samt idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall därutöver bedriva valutahandel och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för GJS Maskintjänst AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sigtuna så är GJS Maskintjänst AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sigtuna arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sigtuna och i Stockholms län. Redan 1989-11-16 så skapades GJS Maskintjänst AB och bolaget är har F-skattsedel GJS Maskintjänst AB har haft det sedan 1994-01-01.

GJS Maskintjänst AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556377-0345 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sigtuna.

Just nu är GJS Maskintjänst AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med GJS Maskintjänst AB så går det att nå dem via telefon på 08-59038250 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom GJS Maskintjänst AB är Jansson, Kjell Åke som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Östlund, Lars Olov som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlstrand, Ingrid Cristina Maria som är född 1958 och har titeln Suppleant, Sold, Christina Elin som är född 1958 och har titeln Suppleant, Malmqvist, Pia Christina som är född 1949 och har titeln Revisor, PCM Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.