Freddy Carlson Golf Aktiebolag

Stockholms län

Information

Freddy Carlson Golf Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sigtuna som är den kommunen där Freddy Carlson Golf Aktiebolag finns. I Sigtuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Freddy Carlson Golf Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Freddy Carlson Golf Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Freddy Carlson Golf Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Freddy Carlson Golf Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-59252520.

Sigtuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Freddy Carlson Golf Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Freddy Carlson Golf Aktiebolag har idag 556385-2135 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Freddy Carlson Golf Aktiebolag

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet samt förvaltning av fastigheter, detaljhandel med golfutrustning samt instruktionsverksamhet med golf ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Freddy Carlson Golf Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Freddy Sture som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Sigrid Lisbet Josefina som är född 1935 och har titeln Suppleant, Hedman, Kjell Olof som är född 1952 och har titeln Revisor, Företagarnas Revisionsbyrå i Uppsala AB som är född och har titeln Revisor, .