Bernt Tapper Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Bernt Tapper Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sigtuna här finns det många olika Aktiebolag. Bernt Tapper Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Sigtuna jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Bernt Tapper Aktiebolag är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556385-4123.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-59143439 alternativt besöka eller skicka post till Bernt Tapper Aktiebolag på följande adress Bromstaberg, 195 92, Märsta.

Bernt Tapper Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Bernt Tapper Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Tapper, Ulla Jenny Lillemor som är född 1939 och har titeln Suppleant , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultationer inom byggbranschen, köpa och förvalta fast och lös egendom, bedriva handel med värdepapper, bedriva hyres- och fastighetsförmedling jämte därmed förenlig verksamhet.