J. Y. M. Aktiebolag (Ica Nära Lunda Livs)

Stockholms län

Information

556389-2099 är organisationsnummer för bolaget J. Y. M. Aktiebolag (Ica Nära Lunda Livs). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som J. Y. M. Aktiebolag (Ica Nära Lunda Livs) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sigtuna som är den kommunen som J. Y. M. Aktiebolag (Ica Nära Lunda Livs) finns i.

J. Y. M. Aktiebolag (Ica Nära Lunda Livs) har varit registrerat sedan 1990-04-03 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för J. Y. M. Aktiebolag (Ica Nära Lunda Livs) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

J. Y. M. Aktiebolag (Ica Nära Lunda Livs) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sigtuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för J. Y. M. Aktiebolag (Ica Nära Lunda Livs) är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eklund, Malin Birgitta -Eklund, Ylva Maria Alexandra

Vill ni komma i kontakt med J. Y. M. Aktiebolag (Ica Nära Lunda Livs) så kan ni göra det på telefon genom 08-59142005 eller genom brev på följande adress:
Vålsta, 195 93, Märsta

Bolaget skall bedriva detaljförsäljning av dagligvaror och kapitalvaror typ vitvaror, hushållsmaskiner, trädgårdsredskap i snabbköpsform inom livsmedelsbranschen, samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med J. Y. M. Aktiebolag (Ica Nära Lunda Livs) och det är Eklund, Ylva Maria Alexandra som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eklund, Malin Birgitta som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Haeger, Lars Mattias som är född 1968 och har titeln Suppleant, Persson, Hans Thomas som är född 1960 och har titeln Suppleant, Wik, Bengt Lennart som är född 1964 och har titeln Revisor, Johansson, Mats Erik som är född 1972 och har titeln RevisorssuppleantRevisorshuset i Uppsala Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,