Avia Safe Aktiebolag

Stockholms län

Information

Avia Safe Aktiebolag är en verksamhet som finns i Sigtuna. I Avia Safe Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Yams, Mall som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Yams, Richard Erik som är född 1976 och har titeln Suppleant, Warborn, Hans Sten Arvid som är född 1948 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Avia Safe Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Avia Safe Aktiebolag på telefon 08-59034578.

Bolaget skall tillhandahålla tjänster inom områden som flygpsykologi, stressbearbetning, personutveckling samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Avia Safe Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Avia Safe Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Sigtuna arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Avia Safe Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-04-13 och Avia Safe Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-04-13.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Avia Safe Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Avia Safe Aktiebolag har 556394-1144 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.