Märsta Rostskydd & Bilvård Aktiebolag

Stockholms län

Information

556411-7363 är organisationsnummer för bolaget Märsta Rostskydd & Bilvård Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Märsta Rostskydd & Bilvård Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sigtuna som är den kommunen som Märsta Rostskydd & Bilvård Aktiebolag finns i.

Märsta Rostskydd & Bilvård Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-01-15 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Märsta Rostskydd & Bilvård Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Märsta Rostskydd & Bilvård Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sigtuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Märsta Rostskydd & Bilvård Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Märsta Rostskydd & Bilvård Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-59116006 eller genom brev på följande adress:
Bristag. 16, 195 60, Arlandastad

Bolaget skall bedriva biltvätt, bilservice, rostskyddsbehandling, försäljning av bildelar och bilvårdsprodukter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Märsta Rostskydd & Bilvård Aktiebolag och det är Ölmin, Karl-Olov som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Per-Erik Anders Kaare som är född 1956 och har titeln Suppleant, Warborn, Hans Sten Arvid som är född 1948 och har titeln Revisor,