Cinerea Consulting Services Aktiebolag

Stockholms län

Information

Cinerea Consulting Services Aktiebolag är ett företag som finns i Sigtuna. I Cinerea Consulting Services Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Körnemark, Rolf Gunnar som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Körnemark, Kerstin Margareta som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Körnemark, Michael Rolf Magnus som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Jeppsson, Helena Margareta som är född 1969 och har titeln Suppleant, Körnemark, Robert Edward Gunnar A som är född 1970 och har titeln Suppleant, Morin, Carl-Erik som är född 1963 och har titeln RevisorBredberg, Hans Ingvar som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Cinerea Consulting Services Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Cinerea Consulting Services Aktiebolag på telefon 08-59255421.

Bolaget skall i Sverige och utomlands bedriva rådgivande verksamhet inom Data, Administration, Ekonomi och Organisation, idka handel med hård- och mjukvaror till datorer, renovera, förvalta och uthyra samlarbilar, bedriva kapitalplacering samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Cinerea Consulting Services Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Cinerea Consulting Services Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Sigtuna arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Cinerea Consulting Services Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Cinerea Consulting Services Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Cinerea Consulting Services Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna -suppleanterna Firman tecknas ensam av -Körnemark, Rolf Gunnar

Cinerea Consulting Services Aktiebolag har 556416-7251 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.