Glen Norman Stable Aktiebolag

Stockholms län

Information

Glen Norman Stable Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sigtuna som är den kommunen där Glen Norman Stable Aktiebolag finns. I Sigtuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Glen Norman Stable Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Glen Norman Stable Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Glen Norman Stable Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Glen Norman Stable Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Erikssunds Säteri, 193 91, Sigtuna men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-59253305.

Sigtuna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Glen Norman Stable Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Glen Norman Stable Aktiebolag har idag 556436-4023 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Glen Norman Stable Aktiebolag

Bolaget skall vara verksamhet som travtränare, bedriva uppfödning och försäljning av travhästar och därmed förenlig verksamhet.

I Glen Norman Stable Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Norman, Glen Olle Frank som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Norman, Marianne Linnéa som är född 1956 och har titeln Suppleant, Fjelner, Sven Håkan Daniel som är född 1961 och har titeln Revisor, Morin, Carl-Erik som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .