Bertil Linnell Förvaltnings AB

Stockholms län

Information

Bertil Linnell Förvaltnings AB är ett av många bolag som finns i Sigtuna. Det är nämligen den kommunen som Bertil Linnell Förvaltnings AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bertil Linnell Förvaltnings AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Bertil Linnell Förvaltnings AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1991-12-03. Men sedan 1992-01-01 så har Bertil Linnell Förvaltnings AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Upplandsg. 28, 113 28, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bertil Linnell Förvaltnings AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-59128617.

Sigtuna arbetar för att bolag som Bertil Linnell Förvaltnings AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bertil Linnell Förvaltnings AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet rörande företags- rekonstruktioner och konkurser, samt äga, förvalta och bedriva handel med egendom och rörelse i anslutning därtill.

Firmatecknare för Bertil Linnell Förvaltnings AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Linnell, Karl Bertil Gideon.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bertil Linnell Förvaltnings AB och det är följande personer, Linnell, Karl Bertil Gideon som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Linnell, Harriet Elisabeth som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Linnell, Johan Paul Rickard Gideon som är född 1974 och har titeln Suppleant, Krafft, Alf Börje som är född 1966 och har titeln Revisor, Add & Subtract AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bertil Linnell Förvaltnings AB är 556437-6027.