Din Veterinär i Märsta AB

Stockholms län

Information

Din Veterinär i Märsta AB är ett av många bolag som finns i Sigtuna. Det är nämligen den kommunen som Din Veterinär i Märsta AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Din Veterinär i Märsta AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-11-29.

Din Veterinär i Märsta AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1992-02-11. Men sedan 2007-11-29 så har Din Veterinär i Märsta AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Nymärsta Torg 5, 195 30, Märsta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Din Veterinär i Märsta AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-59121225.

Sigtuna arbetar för att bolag som Din Veterinär i Märsta AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Din Veterinär i Märsta AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva veterinärverksamhet.

Firmatecknare för Din Veterinär i Märsta AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Din Veterinär i Märsta AB och det är följande personer, Sundén, Birgith Cecilia som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundén, Ulla Birgit som är född 1939 och har titeln Suppleant, Bredberg, Hans Ingvar som är född 1954 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Din Veterinär i Märsta AB är 556443-2788.